Вести, забава, спорт...

Најдолг пенис, спиела со 919 мажи, проститутка на 82 години – еве ги најголемите секс рекорди!

Како и во сите активности во кои секојдневно учествуваме или за кои слушаме и во сексот постојат рекорди и тоа како вредни да се споменат. Кога ќе кажеме секс не мислиме искључиво на должината на неговото времетраење или на големината на машкиот полов орган. Но ајде да започенеме со рекордите:

 

Најголем пенис
Човекот надарен со 34см долг пенис можеби имал проблеми со извршивањето на секојдневните работи но имал проблеми и при сексот но сепак поголем број на машки и покрај што знаат со какви проблеми би се соочувале поради тоа сепак сакаат да имаат ваков примерок барем еден ден.

1000 за една вечер!
Вообичаено машките се тие кои се фалат со бројот на девојките со кои имале секс Меѓутоа порно ѕвездата Лиз Спаркс во овој поглед нема рамна на себе…Имено во 2004 година на полскиот саем Еротикон за еден ден спиела со неверојатни 919 машки! Импресивно зарем не?

Што значи да се сака својата работа?
Проституцијата не бори години! Прав доказ за тоа е проститутката од Тајван која има 82 години. Таа изгледа се предала на својата работа полна со ентузијазам и волја за живот наместо да замине во пензија и да се досадува разговарајќи со своите врснички на кои најголема забава им е шетање во околните паркови.

Дупка без дно
И додека постојано се водат дискусии за големината на машкиот полов орган, големината на вагината никој не ја споменува. Епа вагината на Ани Свон станала мета на интересирање на голем број медицински стручњаци. Зошто? Родила дете 86см и тешко 12кг. Дали уживала додека го зачнувала овој “малишан” со обзир дека просекот на големина на машкиот полов орган е 15 см никој не знае…

Мастурбација како занимација
Мастурбацискиот маратон во Сан Франциско добро му дојде на јапонецот Мисанобу Сато кој да го покаже својот талент го успеал тоа што на никој не му успеало мастурбирал цели 10 часови! Сигурно добил запалење на мускулите!