Вести, забава, спорт...

Жирито мислеше дека не пее таа. Кога музиката запре, сите останаа БЕЗ ТЕКСТ

Аида Николајчук се пријавила на украинската верзија на емисијата Икс Фактор. Излегла на бина и покажала што знае…

Погледнете и споделете со пријателите: