Вести, забава, спорт...

ВАКА изгледа кога еден од најголемите трактори си ја врши својата работа. Луѓето го набљудуваат со воодушевување

Овој трактор се вика Big Bud – има 12 тркала и 525 коњски сили.

Земјоделските работи ги извршува неколку пати побрзо од останатите трактори, а како тоа изгледа, погледнете во продолжение!

Погледнете и споделете со пријателите: