Вести, забава, спорт...

Познатата пејачка на национална телевизија покажа повеќе отколку што треба

Албанската пејачка Кејвина Ктела на тамошна национална телевизија се појавила во провокативен, црвен фустан и ја разбудила фантазијата на сите гледачи.

Имено, Кејвина во шоу програма покажала и повеќе отколку што треба.

Мажите во студиото не знаеле што ги снашло…