Вести, забава, спорт...

Руско возило не знае за пречки. Вакво нешто се уште не сте виделе (ВИДЕО)

ГАЗ-66 е советско возило во употреба пуштено 1964 година. Ова возило стекнало легендарен статус во многу земји ширум светот поради својата едноставност, но и извонредните off-road способности.

Дека за ова возило не постојат препреки доказ е и следното видео.

Погледнете што може: