Вести, забава, спорт...

Ставете фолија во чевлите и заборавете на студот

Со мало парче фолија задржете ја топлината во вашите чевли и сочувајте го здравјето.

Сè што треба да направите е да исечете парче кое одговара на вашите чевли.

Фолијата ставете ја под влошките на чевлите.

Не само што ќе ви пружа дополнителна изолација од студеното тло, туку и ќе ја одржува топлината навашите стапала.