Вести, забава, спорт...

МИСТЕРИЈА: Утрово Македонија во солзи – пронајден е мртов човек на автопат, а на неговото тело немало ни крв, ни пак траги од кочење на возило

На автопатот Скопје – Куманово пронајден е мртов човек, потврди МВР. Според очевидци, на местото каде е пронајдено телото немало траги од крв, ниту пак траги од кочење на возило.

Од МВР велат дека во моментот се преземаат мерки за откривање на причините поради кои настанала смртта кај човекот. Повеќе детали за инцидентот, од МВР највуваат за утрешниот ден.