Вести, забава, спорт...

Ако мислите дека во ЈСП има гужви, погледнете како се влегува во метро во Венецуела! (ВИДЕО)

Многумина од нас често се жалат на големи утрински гужви и невнимание на луѓето во средствата за јавен превоз, но кога ќе видите што се случува во Венецуела, ќе бидете прилично среќни што живеете тука…

Погледнете само каква физичка подготвеност ви е потребна за да влезете во метро во Венецуела: