Вести, забава, спорт...

ГЕНИЈАЛЕН ИЗУМ: Загрејте ја било која просторија речиси бесплатно

Ова интересно видео може да ви помогне да се загреете на многу едноставен начин.

Потребни ви се само неколку свеќи, две саксии за цвеќе од керамика кои одлично впиваат топлинска енергија.

Погледнете го видеото: