Вести, забава, спорт...

Го паркирала автомобилот пред ресторан на место за инвалиди. Погледнете како ја казниле!

Следното видео би требало да биде поука за сите возачи кои не обраќаат внимание каде го паркираат својот автомобил. Екипа на „National Geographic“ каналот одлучила да се пошегува со лицата кои се паркираат на места предвидени за лица со инвалидитет.

Кога пронашле прекршител, односно една жена која паркирала на место за инвалиди, одлучиле да и одржат лекција, така што пред нејзиното возило ќе паркираат автобус со хендикепирани лица.

Погледнете што се случило: