Вести, забава, спорт...

Куче им ја прекинало ергенската вечер: Преплашено давало знаци да го следат, она што го нашле ги шокирало!

Митчел Крадок едвај чекал да ја прослави својата ергенска вечер со најдобрите пријатели и тоа во шума.

Одеднаш ги посетил неповикан гостин – куче кое очајнички давало знаци да го следат.

Кучето ги одвело до дупки во земјата, а она што го пронашле таму ги шокирало.

Погледнете го видеото во продолжение: