Вести, забава, спорт...

Одлучил да згмечи метален сеф со хидраулична преса. Вакво нешто никогаш немате видено! (ВИДЕО)

Личната безбедност и безбедноста на имотот се едни од најважните ставки во животот на секој поединец.

Благодарение на оваа видео снимка на „Hydraulic Press Channel“ можеме да видиме колку едноставно крадците можат да дојдат до вашите драгоцени работи – потребна им е само хидраулична преса.

Верувале или не, потребни се помалку од 5 секунди за притисокот од пресата во целост да уништи сеф.

Погледнете го видеото: