Вести, забава, спорт...

Сите сме возеле по лошо време, но она што го направил овој камионџија ги преминува сите граници

Возењето по многу лошо време никогаш не е препорачливо, но некогаш тоа е едноставно неизбежно. Повеќето луѓе не сакаат да останат било каде далеку од својот дом, а тој страв ги наведува да возат низ торнада, урагани, па дури и потреси.

Но ретко можеме да видиме како некој вози низ поплава. Токму тоа го направил овој камионџија.

Погледнете го видеото: