Вести, забава, спорт...

Спасил шест питбули од запалена куќа. Погледнете како реагирале кога повторно го сретнале

Се` изгледало како обична ноќ во мало градче во Охајо. Но, тогаш се случила вистинска трагедија.

Пожарникари биле повикани поради пожар кој избил во оддалечен дел од градот. Кога стигнале таму, сфатиле дека можеби е предоцна.

Голем дел од куќата бил во пламен, а тогаш им било речено дека внатре се наоѓаат уште шест кучиња.

Храбрите пожарникари ги спасиле сите кучиња. Тие брзо се опоравиле од тој настан, а потоа дошол момент повторно да се сретнат…

Погледнете и споделете со пријателите: