Вести, забава, спорт...

Го згмечил камион тежок 5 тони! Неколку секунди потоа, се случува нешто НЕЗАМИСЛИВО (ВИДЕО)

Речиси е невозможно да се преживее ваква несреќа. Но, можеби постојат ангели кои им помагаат на некои луѓе кои ќе се најдат во најлошите моменти во својот живот.

Многумина претпоставуваат дека такво нешто му се случило на човекот Брус Ван Ата, на кого паднал голем шлепер тежок 5 тони. Не само што Брус преживеал, туку и чудесно се опоравил.

Дали го спасиле ангели, проценете сами…