Вести, забава, спорт...

На оваа улица момче било избодено со нож во врат. Точно 10 години подоцна, надзорните камери го снимиле ОВА!

Надзорна камера снимила нешто неверојатно…

Пред 10 години, на оваа улица било убиено момче. Били избодено со нож во врат, а починало неколку моменти потоа на истата улица.

Точно 10 години подоцна, камерата забележала нешто чудно. Дали тоа е духот на момчето?

Погледнете и проценете сами: