МAРКETИНГ СЕКТОР НА НОВИНСКАТА АГЕНЦИЈА SKY.MK

контакти

м. 070 237 760  | т. 02 505 5005 

e-mail: marketing@sky.mk | contact@sky.mk

ДОКУМЕНТИ: 

Извештаи за посетеност според Google Analytics:

ДРУГИ ЦЕНОВНИЦИ:

 

За Sky.mk

Sky.com.mk е еден од најчитаните македонски веб портали и е основан на 20 април 2011 година, а во моментов функционира како дел од Skypress Media Group.

Во своето досегашно работење кое е континуирано веќе 7 години, успеа да се издигне како еден од најчитаните македонски медиуми со над 1,5 милион читатели на месечно ниво. Порталот работи секој ден и информира со околу 100 професионално креирани вeсти дневно за настани од земјата, светот, спортот и забавата.

 

Зошто да поставите реклама на порталот Sky.mk?

Sky.mk како релевантен, кредибилен и медиум кој објавува вистинити соддржини на компаниите од земјава им нуди единствена и уникатна можност за рекламирање.

Услугата рекламен банер, која ја нуди Sky.mk овозможува повлекување и дополнителни попусти во зависност од периодот на склучениот договор помеѓу Skypress media group и Вашата компанија.

Дополнителни податоци:

Sky.com.mk, според податоците од 17 декември 2017-та, на социјалните мрежи е присутен со над 200.000 допаѓања/следбеници.

 

▛ последно освежено 10.5.2018 | Sky.com.mk го заддржува правото на промени во официјалниот ценовник. За евентуални технички или печатни грешки однапред се извинуваме ▜

вкупно прегледи: web counter