Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ви здосади бричењето на стар начин со жилети? Погледнете го овој ласерски брич (Видео)

Ви здосади бричењето на стар начин со жилети? Погледнете го овој ласерски брич (Видео)

Брич кој не ја иритира кожата, бричи перфектно, и не произведува никаков отпад… Звучи совршено зар не?

Токму тоа била инспирација за тимот на „Tech Bench“ да направат брич под назив „SKARP“, уред за бричење кој како да дошол од научнофантастичните филмови.

Овој брич користи посебна технологија која создава сноп светлина која ефикасно ги уништива влакната без иритација или штета по корисникот.

Погледнете како изгледа во пракса…