Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Три најголеми тајни кои жените ги кријат од своите мажи

Дури и во најскладната врска постојат тајни кои жените никогаш нема да им ги откријат на своите мажи.

Спиеле со повеќе мажи отколку што нивните партнери мислат

Ако мажот ја праша својата жена со колку била пред него, секоја трета ќе излаже и ќе ја намали бројката. Жените не сакаат да зборуват за своите претходни врски.

Глумат оргазми

Дури 48 отсто од испитаните жени признаваат дека глумеле оргазам.

Одржуваат контакти со бившите

Според истражувањата објавени во 2010 година, речиси 75 од испитаниците одржуват контакти со своите бивши сексуални партнери, најчесто преку социјалните мрежи.