Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Вакво нешто не сте виделе: Специјален камион кој за еден час произведува 15.000 цигли

Вакво нешто не сте виделе: Специјален камион кој за еден час произведува 15.000 цигли

Неверојатен видеозапис прикажува еден специјален камион како со голема брзина и леснотија прави цигли. Оваа машина за само еден час произведува 15.000 цигли.

„BMM 300“ е подвижна машина која од земја и со помош на вода, на лице место произведува цигли за изградба на куќи.

Оваа машина за само 4 минути може да произведе повеќе цигли отколку што еден работник може да направи во текот на цел ден.

Погледнете го видеото…

Во тренд…