Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Погледнете како овој противтенковски митралез пробива низ метални плочи како низ сирење

Погледнете како овој противтенковски митралез пробива низ метални плочи како низ сирење!

Наречена „Lahti L-39“, оваа полуавтоматска пушка испукува 20мм противтенковски куршуми кои како од шега ги пробиваат сите видови оклопи.

Погледнете како оваа „машина“ изгледа во акција:

Погледнете како овој противтенковски митралез пробива низ метални плочи како низ сирење!

Во тренд…