Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Дел од општина Центар утре без вода

Од ЈП „Водовод и канализација“ е добиено известување дека утре поради дефект на огрлица од ф-80мм на улицата Наум Наумовски -Борче бр. 50 во населбата Дебар Маало, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улицата Наум Наумовски Борче на потегот од улицата Аминта Трети до булеварот Партизански одреди во општина Центар од 9 часот до санирање на дефектот.