Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Направил малтер во пластична кофа, а потоа во него забил дрво. Крајниот резултат? Генијално (Видео)

Направил малтер во пластична кофа, а потоа во него забил дрво. Крајниот резултат? Генијално (Видео)

Екипа од Јутјуб каналот „Cleverly“ во своето видео ќе ви покаже како без мака и без голем трошок да направите масичка или столче.

Сè што ви е потребно е една пластична кофа, 5 кг цемент, вода, леплива трака, како три дрвени стапови.

Начинот на изработка погледнете го во видеото во прилог…

Во тренд…