Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без пари и кршење: Два начини да ги извлечете клучевите од заклучен автомобил

Без пари и кршење: Два начини да ги извлечете клучевите од заклучен автомобил

Ноќен кошмар за секој возач е кога автомобилот ќе му се заклучи, а клучот останува внатре.

Сепак, важно е да знаете дека нема причина за паника бидејќи можете да дојдете до клучот, и тоа без оштетување на автомобилот.

Во видеото погледнете како…