Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Јована Јоксимовиќ плачела во утринска програма па морала да го напушти студиото (Видео)

Ова утро почнало со солзи за водителката Јована Јоксимовиќ на српската телевизија ТВ Прва.

Не успеала да ги сокрие солзите, а и шминката и се размачкала.

Причината била смешна сцена која измамила насмевка на лицетот на Срѓан Предојевиќ, но и на убавата водителка.

Се смееле на видеото „Босанец во Канада“ па не можеле да се воздржат.

Јована пуштила и солзи, па и се размачкала и шминката, поради што морала да го напушти студиото.