Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Кучиња нападнале кралска кобра која влегла во нивниот двор (Видео)

Кучиња нападнале кралска кобра која влегла во нивниот двор (Видео)

Кучиња нападнале и убиле 2,5 метри долга отровна змија која влегла во нивниот двор.

Се работи за кралска кобра која има страшен углед ширум југоисточна Азија и Индија.

Четирите миленичиња ја опкружиле смртоносната змија и почнале да ја каснуваат, додека инструкции им давала сопственичката која тоа го снимала со мобилниот телефон.

Погледнете го видеото…

Во тренд…