Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Земала дрвена плоча и ставила лепило. Кога ќе го видите крајниот резултат, ќе посакате да го направите истото (Видео)

Ако сте љубител на „направи сам“ проектите, тогаш сигурни сме дека и следното видео ќе ве воодушеви.

Она што за многумина изгледа како неупотребливо, за некои луѓе е вистинско богатство и од него креираат многу интересни работи.

Јутјуберката под името „Crystal Hethcote“, во своето едноминутно видео на сите им покажала начин како на обично парче дрво да пренесете било каква фотографија.

Погледнете зошто нејзиното видео има преку 20 милиони прегледи…