Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Стаклените површини ќе блеснат, а огледалата веќе нема да се замаглуваат – ви треба само пена за бричење (Видео)

Трик на искусните домаќинки: Средство кое спречува замаглување на прозорите и на стаклото му дава блескав сјај!

Секоја домаќинка знае колку работа бара чистењето на стаклените површини. Колку и да се трудите, често се случува на стаклото да останат дамки и траги од крпата.

Токму поради тоа ќе ви покажеме трик кој спречува замаглување на прозорите и на стаклото му дава блескав сјај.

Сè што треба е да направите е пена или крем за бричење да размачкате по огледалото или прозорите, а кога ќе се исуши, избришете со сунѓер, а потоа со салфета или тоалет хартија.

Во видеото во прилог погледнете ги упатствата: