Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Утре без вода дел од корисниците на Маџир Маало

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека утре, поради уличен дефект на Ф 200 мм на улицата Ѓуро Ѓоновиќ бр. 49 во Маџир Маало, без водоснабдување од 9 часот до завршување на дефектот, ќе останат корсниците од населбата Маџир Маало во општина Центар.