Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Фото: Македонската пејачка си го загуби мобилниот – нуди голема награда

Македонската пејачка Наташа Малинкова го загубила својот мобилен телефон, како што објави на социјалните мрежи.

Таа нуди богата награда за тој кој ќе го прронајде.