Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Фантастичен трик како лесно и брзо да провлечете конец низ игла

Фантастичен трик како лесно и брзо да провлечете конец низ игла!

На Твитер се појави видео кое објаснува како лесно и брзо да провлечете конец низ игла. Видеото е прегледано илијадници пати, а има преку 1700 коментари.

Во видео исечокот се гледа жена која става конец на дланката и едноставно ја трие иглата преку конецот. Триењето предизвикува лесно преминување на конецот низ дупчето на иглата.

„Оној непријатен момент кога ќе сфатиш дека цел живот нешто си правел погрешно“, напишал авторот Џон Бик во описот на видеото.

Во видеото во прилог погледнете го овој фантастичен трик…