Секогаш во средиштето на збиднувањата...

После 20 години: Еве како изгледа Хосе Армандо од серијата Есмералда

Фернандо Колунга има 52 години, а македонската публика го запозна во неговите рани триесети. Тогаш беше хит на малите екрани, а многумина и денес се сеќаваат на него.

Фернандо во серијата Есмералда беше Хосе Армандо.

Во деведесетите години и на почетокот на новиот век беше вистински мамец за гледачите, а во тоа време никому не му паѓаше на памет дека турските серии еден ден ќе ги заменат мексиканските.

Сепак, за многумина Фернандо беше најинтересен поради својот изглед. И денес, судејќи по фотографиите на Инстаграм, овој човек воопшто не се променил.

Популарниот „Хосе Армандо“ како да запрел во времето…

buenas tardes 😎😁😉

A post shared by Fernando Colunga (@fernandocollunga) on

Buenos dias!

A post shared by Fernando Colunga (@fernandocollunga) on

Buenas tardes 😎😂✌👍😉🌝

A post shared by Fernando Colunga (@fernandocollunga) on