Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ставил парче картон во солена вода. Она што се случило потоа е чиста магија (Видео)

Ставил парче картон во солена вода. Она што се случило потоа е чиста магија (Видео)

Верувале или не, не мора да бидете мајстор магионичар за да изведете супер трик како овој прикажан во видеото.

Работата да биде уште подобра, со помош на сол можете да направите 5 магични трикови и да ги изненадите пријателите.

Од интернет страницата BuzzFeed направиле видео кое прикажува феноменални трикови во кои се користи кујнска сол.

Погледнете го видеото…