Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Утре и задутре без вода делови на Жданец, Трнодол, Козле и Нерези

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека утре и задутре ќе се започне со чистење и хлорирање на резервоарот Жданец. Со работа ќе се започне во периодот од 09:00 часот до завршување на работите.

Поради тоа, можен е мал прекин на водоснабдувањето во населбите Жданец, Трнодол, Козле (висока зона) и Нерези.

Во тренд…