Возач на „мерцедес“ сакал да претекне два шлепери на автопат, а потоа камионџиите се здружиле и го направиле ова

Возач на „мерцедес“ сакал да претекне два шлепери на автопат, а потоа камионџиите се здружиле и го направиле ова!

Еден човек со мобилен снимил ситуација во која два камиони блокираат возач на „мерцедес“ кој се обидувал да ги претекне. Инцидентот се случил на 2 април на автопат во Унгарија.

Снимката прикажува „мерцедес“ како ги следи двата камиони пред себе.

Гледајќи дека никако не може да пројде помеѓу нив, возачот одлучил да ги претекне од страна. Меѓутоа, камионџиите имале поинаков план…

Погледнете што се случило: