Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Едноставен трик: Еве како да го решите проблемот со запушен одвод (Видео)

Едноставен трик: Еве како да го решите проблемот со запушен одвод (Видео)

Ви се запушил одводот, немате ни средство, ни дежурен мајстор при рака? Испробајте го овој трик.

Потребни ви се сода бикарбона и оцет.

Прво во одводот ставете неколку лажици сода, а потоа ставете оцет. Веднаш ќе забележите реакција.

Деталите погледнете ги во видеото во прилог: