Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Измамена девојка му го запалила скапоцениот автомобил на дечкото (Видео)

Една жена сакала да го научи својот дечко на лекција така што одлучила да го уништи она што најмногу го сака.

Објавено е шокантно видео како жената се обидува да го уништи скапоцениот автомобил на своето момче поради изневерување.

Прво со камен се обидувала да го скрши прозорот, но се утврдило дека стаклото е непробојно.

Потоа одлучила да го запали автомобилот. Не е познато каде е снимено ова видео, ниту кој е „главната ѕвезда“.

Во тренд…