Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Би запливале ли во базен со поглед во провалија? (Видео)

Би запливале ли во базен со поглед во провалија? (Видео)

Базенот кој започнува со „водени“ степеници, а завршува со поглед во провалија можеби и не е најдобро решение за оние кои се плашат од висина.

Но, треба да се признае дека изгледа прекрасно, гледајќи од сигурна оддалеченост.

Архитектот имал фантазија, погледнете го видеото…

Во тренд…