Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Со авион летале над Грција кога го снимиле ова, никој не може да објасни (Видео)

Патници на лет над Грција од авион снимиле мистеризен летечки објект! Што е ова? (Видео)

На интернет постојат безброј видеа кои прикажуваат „неидентификувани летечки објекти“. Меѓутоа, повеќето од тие видеа не се во целост чисти и се работи за „магловити исечоци“.

Најновото видео кое е снимено над Грција е јасно. Патниците на авионот кој летал над Егејско море, снимиле бизарна снимка од мистериозен летечки објект кој летал покрај авионот. За што навистина се работи, не сме сигурни, но прилично е јасно дека нешто чудно се случува.

Погледнете го видеото и уверете се сами…