Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Хранела жирафа од автомобил, а потоа со еден потег на сите им го уништила денот

Наредното видео прикажува болен момент кој го доживеала една жирафа која јадела храна од автомобил на туристи, пред да дојде од експлозија на стаклото кое се разлетало на сите страни

Љубопитното животно ја туркало својата глава во автомобилот, во кој имало две туристки.

Меѓутоа, неколку секудни подоцна, една од жените го подигнала прозорот од автомобилот додека главата на жирафата била внатре, по што дошло до експлозија на стаклото.

Погледнете го видеото…