Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Поставиле тракторска бушалица над голем трупец, ова ќе го гледате во еден здив

Кога се обидувате да отстраните старо стебло, односно трупец, на сите ви е јасно дека со копање можете да создадете дополнителни проблеми, и да си отворите многу повеќе работа.

Она што ќе го видите во продолжение е сјаен начин како да се решите од трупците во дворот.

„John Deere 8100“ е неверојатна бушалица за бушење земја, но како што ќе видите, таа исто така може да послужи и за отстранување трупци, бидејќи низ нив поминува како низ путер.

Погледнете го видеото…