Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Најмалку 20 загинати во експлозија на север во Сирија

Најмалку 20 луѓе загинале во експлозија во Алепо, на север во Сирија.

Експлозијата се случила во иранска база во јужниот дел од Алепо.

Во зоната на експлозијата регистрирани се и авиони. Нема извештаи за причината за експлозијата.

Во тренд…