Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Предмалку тешка сообраќајка во Скопје – прегазено е дете

Вечерва тешка сообраќајка околу 19 часот и 10 минути се случила во населбата Ѓорче Петров каде што е прегазено десетгодишно дете.

Според информациите детето итно е пренесено во болница, откако било удрено од возило со скопски гтаблички.

Момчето се наоѓа во Ургентниот центар во Скопје, но засега е непознатата состојбата.

Во моментов на лице место е забележително силно полициско присуство.