Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Со нога удрил куче скитник и влегол во куќата. Наредното утро бил непријатно изненаден

Еден човек во Кина, се вратил од работа и пред својот двор забележал куче скитник кое лежело на неговото паркинг место.

Нервозен и вознемирен, човекот излегол од автомобилот и со нога го удрил кучето за да го ослободи паркинг местото.

Кучето избегало, а човекот го паркирал својот автомобил и влегол во својата куќа.

Меѓутоа, работите не завршиле тука, бидејќи кучето „спремало“ освета! Кучето се вратило со уште неколку други кучиња и го уништило автомобилот.

Во тренд…