Ограбена Лила Филиповска: Крадци и влегле дома за Први Мај

Уште еден грабеж во Македонија.

Познатата македонска водителка Лила Филиповска е ограбена.

Kрадец влегол насилно во нејзиниот дом во населбата Чаир и одземал дел од нејзиниот вреден накит, пренесува 1тв.

Моментално службите на МВР вршат увид на местото, а Лила го потврдила настанот.

Повеќе информации од МВР се очекуваат во текот на денов.