Пензионер им давал бонбони и 50 денари на девојчиња – ги носел дома и силувал

Ужасен настан ја потресе Србија. Д.П. кој бил пензионер, мамел девојчиња со сладолед, бонбони и 50 или 100 денари.

Уапсени се 36-годишниот С.Д. и 70-годишниот Д.П. кои мамеле неколку девојчиња да им дојдат дома. Тие ја искористиле нивната психичка состојба, па ги силувале во неколку наврати во својата куќа во Смедерево.

Во куќата на пензионерот полицијата нашла и пушка без дозвола со која најверојатно им се заканувал.