„Љубов на тато, денес нема да плачеме“: Потресен статус на таткото на брутално убиената Тијана

Тијана Јуриќ, која беше брутално убиена ноќта помеѓу 25 и 26 јули 2014 година, денес би наполнила 19 години, се посети нејзиното семејство.

“Денеска нема да плачеме, денес е роденден и сакам да зборуваме за убави работи, неверојатни спомени, кои никој не може да ни одземи, ќе се смееме, зашто твојата мајка и сестрата знаат колку би била среќна, и тие сакаат да бидат среќни,барем на момент. Замислувам дека ќе биде полн домот со луѓето што ги сакаш, ќе се смееш и ќе зборуваш за факултетот што и што ќе се запишеш … Затоа и сите ги молам, не ставијте сега тажни статуси ,ве молам, поради неа и поради нас“ напиша нејзиниот татко.

Тој објави фотографија, а под неа напиша „Среќен роденден лубов татина“

Потсетуваме дека таа беше убиена , а нејзиното тело најдено во близина на Сомбор, а убиецот уапсен.Нејзините најблиски и после неколку години, сеуште се неутешни.