Сигурно ќе ви се допадне: Како сами да направите печка со скара од цигли – чекор по чекор (видео)

Ако сте љубител на скара, ова нешто мора да го имате во својот двор!

Може да ви послужи за подготовка на разни јадења…

Погледнете ја снимката и следете ги упатствата кои се исклучително јасни. Еве како да ја направите оваа интересна печка со скара!