Земал стара дрвена палета и од неа направил нешто генијално (Видео)

Дрвените палети се многу популарни кога се работи за „направи сам“ проекти.

Од нив можете да направите мебел за градината, маси, столови и уште многу…

Клучот за изработка на добар мебел од палети е пронаоѓање на палети кои се во добра состојба. Во повеќето случаи се оштетени, па затоа потребно е да пронајдете подобри палети.

Јутјуберот „Joe Lydic“ во своето видео ќе ви покаже како од стари палети да направите неверојатен вински држач кој ќе го украси вашиот дом.