Супер понуда од Вип за своите корисници – вакво нешто ретко се гледа на македонскиот пазар

Не постои ниту еден бизнисмен кој не би сакал да ги намали трошоците на работењето, а токму намерата на Вип e преку својата палета понуди да биде грижлив бизнис-артнер. Таква е и последната понуда на компанијата, Вип-бизнис, структуирана на начин што ја прави прифатлива и неизбежна за секоја канцеларија.

„Во бизнисот ништо не треба да ограничува, затоа сите оние кои избираат Вип нео комуницираат опуштено и неограничено со своите бизнис партнери и вработени. Со Вип нео има толку многу интернет што секој бизнисмен може целосно да се опушти во комуникацијата и вистински да се посвети на она што е важно за успехот и растот на бизнисот“, наведуваат од компанијата.

Со Вип-бизнис, во зависност од избраниот модел, за 799 денари месечна претплата корисниците добиваат неограничени минути разговори кон сите мрежи, неограничени СМС кон сите мрежи, 5 мобилен GB-интернет и промотивни 100 GB-интернет за опуштено сурфање до крајот на годината. Дополнителните 100 GB-интернет се активираат откако ќе биде потрошен месечниот интернет-сообраќај вклучен во тарифниот модел.

Со Вип нео L покрај неограничени разговори и СМС кон сите национални мрежи корисниците добиваат и 50 минути за разговори кон меѓународни мрежи како и 10 GB-интернет секој месец заедно со нов телефон.